Grillowanie: Sałatka Rzymska z pikantnym Ranczem, pomidorami i smażoną cebulą
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Grillowanie: Sałatka Rzymska z pikantnym Ranczem, pomidorami i smażoną cebulą może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 39g tłuszczu, oraz w sumie 402 kalorie. Na 2,25 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka serc rzymskich, sól koszerna, pomidory winogronowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 223 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Sałatka Rzymska z grillowanym kurczakiem z domowym sosem Ranczo, Ranczo Smażone Zielone Pomidory, oraz Sałatka rzymska z czerwoną cebulą, orzechami włoskimi i winegretem pomarańczowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średnim łuku, wymieszać Ranch dressing i sos adobo, aby pikantne ranczo. Odstawić.
Podziel serca romaine na pół wzdłuż.
Posmarować każdą ściętą stronę oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku.
Zapal jeden komin pełen węgla drzewnego. Gdy cały węgiel jest oświetlony i pokryty szarym popiołem, wylej i ułóż węgle po jednej stronie rusztu z węglem drzewnym. Ustawić ruszt do gotowania na miejscu, przykryć skrzelem i pozostawić do rozgrzania na 5 minut. Oczyścić i naoliwić ruszt do grillowania.
Miejsce romaine na grillu, wyciąć stronę w dół, i grill, aż liście zaczną mięknąć i char, o 5 protokół.
Umieść każde serce Rzymu na swoim talerzu.
Skropić dressingiem, a następnie polać pomidorami i smażoną cebulą.