Grillowane Tacos Rybne

Grillowane Tacos Rybne
Przepis grillowane Tacos rybne może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 45 minut. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 548 kalorii, 29g białka, oraz 41 g tłuszczu każdy. Na 4,16 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. 130 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz czosnek w proszku, jogurt, sól morska i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć jogurt można śledzić to danie główne z 5-Minutowy Zdrowy Brzoskwiniowy Mrożony Jogurt jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 94%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Grillowane Tacos Rybne, Taco Z Grilla, oraz Grillowane Tacos Rybne.

Instrukcje

1
Wymieszać składniki na biały sos i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
2
Połącz sok z limonki, olej i kminek w płytkim naczyniu niereaktywnym na tyle małym, aby pomieścić rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
¼ łyżeczki Oregano¼ łyżeczki Oregano
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
3
Dodaj rybę i obróć do marynaty. Doprawić solą i pieprzem i marynować ryby w temperaturze pokojowej przez 30 minut. Lub wymieszać suche przyprawy razem i posypać po obu stronach ryby.Rozgrzej grill do średnio gorącego.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Wietnamskie Chipsy CynamonoweWietnamskie Chipsy Cynamonowe
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Ruszt do grillowania z olejem. Grill ryby aż tylko gotowane przez, o 3-5 minut na stronie. Połamać ryby na duże kawałki.Napełnij tortillę rybami i pożądanymi akompaniamentami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Skropić białym sosem i wycisnąć świeże kliny limonki na tacos.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin WapiennyKlin Wapienny
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)

Składniki

11 funt cukinii,1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania1 łyżeczka suszonego oregano, plus więcej do posypania11 funt cukinii,ostry sos lub ¼ łyżeczki mielonego proszku chipotle (opcjonalnie) (taco po lewej stronie ma sos z proszkiem chipotle, taco po prawej stronie ma sos bez)ostry sos lub ¼ łyżeczki mielonego proszku chipotle (opcjonalnie) (taco po lewej stronie ma sos z proszkiem chipotle, taco po prawej stronie ma sos bez)454Orzechy dowolne (posiekane)mocne białe ryby, takie jak halibut lub mahi mahimocne białe ryby, takie jak halibut lub mahi mahi11 funt cukinii,ser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterkiser topiony o obniżonej zawartości tłuszczu (Velveeta), pokrojony w plasterki1(może być lub przeglądać)kminek mielonykminek mielony596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkiświeżo wyciśnięty sok z limonkiświeżo wyciśnięty sok z limonki1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeżo wyciśnięty sok z limonkiświeżo wyciśnięty sok z limonki6(zima)majonez (Lubię Vegenaise bez soi)majonez (Lubię Vegenaise bez soi)4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyOlej (do szczotkowania grilla)Olej (do szczotkowania grilla)2(zima)nierafinowana oliwa z oliweknierafinowana oliwa z oliwek86-calowe tortille kukurydziane, rozgrzane na grillu lub podgrzewanej patelni do giętkości6-calowe tortille kukurydziane, rozgrzane na grillu lub podgrzewanej patelni do giętkości2(może być lub przeglądać)Do posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebulaDo posypania sałata rzymska, pokrojony pomidor i pokrojona w plasterki czerwona cebula4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyświeże pico de gallo (salsa), świeże limonki pokrojone w klinyświeże pico de gallo (salsa), świeże limonki pokrojone w kliny4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPokrojone awokado, guacamole, marynowana czerwona cebula lub rzodkiewka, rozdrobniona napa, savoy lub zielona kapusta lub slawPokrojone awokado, guacamole, marynowana czerwona cebula lub rzodkiewka, rozdrobniona napa, savoy lub zielona kapusta lub slaw4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySuchy RubSuchy Rub1(może być lub przeglądać)świeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smakuświeżo starty ser Pecorino-Romano lub do smaku1szczyptaszczypta soli morskiejszczypta soli morskiej4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonysól morska i świeżo zmielony czarny pieprzsól morska i świeżo zmielony czarny pieprz6(zima)cały niesłodzony jogurtcały niesłodzony jogurt4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyLubLub

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Santi Sortesele Pinot Grigio. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 17 dolarów.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia15
Magazyn