Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową

Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj kanapek z grillowaną polędwicą wieprzową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 28g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.43 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Jeśli masz bułki hamburgerowe, polędwiczki wieprzowe, sos barbecue vidalian cebula i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, Grillowane Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, oraz Grillowane Kanapki Z Filetem Z Polędwicy Wieprzowej Memphis.

Instrukcje

1
Pierwsze 4 składniki wymieszać; polędwiczki wieprzowe rub równomiernie mieszanką przyprawową. Lekko posmarować wieprzowinę warzywnym sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny Gotowanie SprayOlej Roślinny Gotowanie Spray
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
2
Grill, przykryty pokrywą grilla, na średnim ogniu (350-40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
10 do 12 minut z każdej strony lub aż termometr do mięsa włożony do najgrubszych porcji zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
4
Wyjąć z grilla i odstawić na 10 minut. Posiekać lub pokroić i podawać na bułkach hamburgerowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka HamburgerowaBułka Hamburgerowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Skropić każdą kanapkę 1 łyżką. Vidalia Cebulowy Sos Barbecue.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos BarbecueSos Barbecue
Vidalia CebulaVidalia Cebula

Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Polędwiczki wieprzowe można łączyć z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Sur de los Andes Malbec z 4.9 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Sur de los Andes Malbec
Sur de los Andes Malbec
Soczysty Malbec o żywej kwasowości z nutami malin, jeżyn i śliwek utkanych z miękkimi taninami i pikantnym wykończeniem. Wszystkie winogrona są podwójnie sortowane po przybyciu do winnicy. Wszystkie fermentacje odbywają się naturalnie z rodzimymi drożdżami. Fermentacja trwa 20 dni z 2 dniami zimnej maceracji, w temperaturach między 24-27 stopni Celsjusza, aby osiągnąć największą złożoność. Następnie wino przechodzi 100% fermentację Malolaktyczną i jest starzone w starszych dębowych beczkach.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn