Grillowane i nadziewane grzyby Portobello z gorgonzolą

Grillowane i nadziewane grzyby Portobello z gorgonzolą
Grillowane i nadziewane grzyby Portobello z gorgonzolą mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Ten przepis serwuje 6 i kosztuje 2,13 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 361 kalorii, 20g białka, oraz 24g tłuszczu. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Czwartego Lipca. Mieszanka grzybów portobello, sera mascarpone, czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis z Foodnetwork ma 86 fanów. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 40 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 63%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane i nadziewane grzyby Portobello z gorgonzolą, Grillowane Nadziewane Grzyby Portobello, oraz Grillowane Nadziewane Grzyby Portobello dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Umieść patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzej grill gazowy lub węglowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do GrillaPatelnia Do Grilla
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Na dużej patelni rozgrzej 2 łyżki oleju na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj kiełbasę z indyka i gotuj, często mieszając, aż będzie ugotowana, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kiełbasa Z IndykaKiełbasa Z Indyka
5
Dodaj czosnek i gotuj przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
6
Zdejmij patelnię z ognia. Dodaj ser mascarpone.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj tymianek, oregano, bułkę tartą, 1/2 szklanki Gorgonzoli, 1/2 łyżeczki soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Mieszaj, aż wszystkie składniki się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka TartaBułka Tarta
GorgonzolaGorgonzola
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
PieprzPieprz
TymianekTymianek
SólSól
8
Posmaruj grzyby z obu stron pozostałym olejem i dopraw solą i pieprzem. Grilluj grzyby, łodygą do dołu, przez 3 minuty. Odwróć grzyby i grilluj przez 2 minuty do miękkości. Napełnij każdy grzyb mieszanką kiełbas i posyp pozostałą gorgonzolą. Włóż grzyby do grilla i gotuj, aż farsz się rozgrzeje, a Gorgonzola zacznie się topić, około 5 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GorgonzolaGorgonzola
GrzybyGrzyby
FarszFarsz
KiełbasaKiełbasa
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Uwaga kucharza: zmontowane grzyby można również umieścić na blasze do pieczenia i gotować pod rozgrzanym brojlerem do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
BrojlerBrojler
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn