Grillowane Homary - - - Aragoste Alle Brace
Grillowane homary - - - Aragoste Alle Brace może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,63 zł za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rukoli, majeranku, żywych homarów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Homary Maine, Deviled Portugalskie Grillowane Homary, oraz Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej grilla lub brojlera.
Do małego rondla włożyć oliwę z oliwek, sok oraz skórkę z 3 cytryn i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i wlać do miski. Natychmiast dodać majeranek "pędzel" i limoncello i pozostawić strome, jak herbata, na 1 godzinę, pokryte. Tę mieszaninę można przechowywać w pokrywanym słoiku, z dala od światła, do tygodnia.
Zabij homary, przebijając ich muszle ostrym punktem na środku tylnego końca oczu.
Umieścić cały Homar na najgorętszej części grilla na 3 minuty z każdej strony i zdjąć z ognia.
Homary przeciąć na pół wzdłużnie i uważać, aby nie stracić ani kropli tomalley lub roe, delikatnie namaścić je olejkiem zapachowym, za pomocą pędzla majerankowego. Delikatnie umieścić je, strona powłoki w dół, na grillu i gotować, aż prawie gotowe, o 6 do 7 protokół. Obrócić stronę ciała w dół, gotować przez 1 minutę i wyjąć na talerz. Ubierz rukolę z 4 łyżkami pachnącego oleju i trochę grubej soli i stos w środku talerza.
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze, z pozostałym olejem i klinami cytryny na boku.