Grillowane Homary - - - Aragoste Alle Brace

Grillowane Homary - - - Aragoste Alle Brace
Grillowane homary - - - Aragoste Alle Brace może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 21g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatariański przepis służy 8 i kosztuje 2,63 zł za porcję. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 20 smakoszy i kucharzy. Mieszanka rukoli, majeranku, żywych homarów i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Z łyżeczką wynik 63%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Grillowane Homary Maine, Deviled Portugalskie Grillowane Homary, oraz Grillowane homary z południowo-azjatyckim sosem do maczania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej grilla lub brojlera.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Do małego rondla włożyć oliwę z oliwek, sok oraz skórkę z 3 cytryn i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, zdjąć z ognia i wlać do miski. Natychmiast dodać majeranek "pędzel" i limoncello i pozostawić strome, jak herbata, na 1 godzinę, pokryte. Tę mieszaninę można przechowywać w pokrywanym słoiku, z dala od światła, do tygodnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
LimoncelloLimoncello
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
MajeranekMajeranek
CytrynaCytryna
SokSok
HerbataHerbata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Zabij homary, przebijając ich muszle ostrym punktem na środku tylnego końca oczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
4
Umieścić cały Homar na najgorętszej części grilla na 3 minuty z każdej strony i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
HomarHomar
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Homary przeciąć na pół wzdłużnie i uważać, aby nie stracić ani kropli tomalley lub roe, delikatnie namaścić je olejkiem zapachowym, za pomocą pędzla majerankowego. Delikatnie umieścić je, strona powłoki w dół, na grillu i gotować, aż prawie gotowe, o 6 do 7 protokół. Obrócić stronę ciała w dół, gotować przez 1 minutę i wyjąć na talerz. Ubierz rukolę z 4 łyżkami pachnącego oleju i trochę grubej soli i stos w środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól GruboziarnistaSól Gruboziarnista
HomarHomar
MajeranekMajeranek
RukolaRukola
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Podawać w ciepłej lub pokojowej temperaturze, z pozostałym olejem i klinami cytryny na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia

Polecane wino: Chablis, Chardonnay

Homar działa bardzo dobrze z Chablis i Chardonnay. Chablis jest idealny do homara, ale chardonny z innych regionów też na pewno trafi na miejsce. Możesz spróbować Domaine Louis Moreau Chablis. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 29 dolarów za butelkę.
Domaine Louis Moreau Chablis
Domaine Louis Moreau Chablis
Chablis osiąga swój charakterystyczny mineralny charakter dzięki chłodnemu północnemu klimatowi i wysoko wapiennej glebie. Domaine Louis Moreau Chablis jest owocowy i żywy, z nutami kwiatowymi i nutami jabłka i gruszki. Jasna kwasowość, mineralność i podniebienie zrównoważone przez okrągłość i finezję.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn