Grillowana włoska kiełbasa i papryka
Grillowana włoska kiełbasa i papryka fałdy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pole receptury przystawki. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 127 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Jest idealny do 4 Lipca. Mieszanka oliwy z oliwek, przyprawy, ser mozzarella i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana włoska kiełbasa i papryka, Włoska kiełbasa i papryka Paella, oraz Włoska kiełbasa i papryka Paella.
Instrukcje
Grill gazowy lub węglowy. Gdy grill jest podgrzewany, umieścić linki kiełbasy na grillu gazowym na średnim ogniu lub na grillu węglowym 4 do 6 cali od średnich węgli. Gotować 10 minut, obracając od czasu do czasu.
Tymczasem, w średniej misce, połączyć paprykę, cebulę, olej, włoskie przyprawy i sól; wrzucić do wymieszania.
Miejsce w koszu grillowym (grill "wok").
Po ugotowaniu kiełbasek przez 10 minut dodaj kosz grillowy do grilla. Gotować dodatkowe 10 do 15 minut lub aż kiełbaski nie są już różowe w środku i warzywa są chrupiące-delikatne, obracając kiełbaski i wstrząsając kosz od czasu do czasu, aby wymieszać warzywa.
Aby ogrzać fałdy pita, mikrofalówka 2 fałdy pita na wysokości około 30 sekund; powtórz z pozostałymi fałdami pita. Top pita składa się z kiełbas i mieszanki papryki. Top każdy z serem; złożyć.