Grillowana wołowina i ziemniaki
Need a danie główne bezglutenowe i przyjazne fodmap? Grillowana wołowina i ziemniaki mogą być znakomitym przepisem do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 162 kalorie, 15g białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje 85 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz ser cheddar, mieloną wołowinę, ziemniaki i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów amerykańskiej kuchni. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 36%, co nie jest tak doskonałe. Spróbuj Wołowina I Słodkie Ziemniaki, Grill piec wołowo-ziemniaczany, oraz Obroty Wołowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 375 stopni F. W 8-calowej patelni, gotować wołowinę na średnim ogniu, często mieszając, aż do dokładnie ugotowanego.
Drenaż. Wymieszać z sosem barbecue, ziemniakami i serem.
Jeśli używasz półksiężyca: rozwiń ciasto; podziel ciasto na 4 prostokąty.
Umieść na nieprzezroczystym dużym arkuszu cookie; naciśnij perforacje, aby uszczelnić. Jeśli używasz arkusza ciasta: rozwiń ciasto; pokrój na 4 prostokąty.
Umieścić na nieprzetworzonym dużym arkuszu ciasteczek.
Łyżka 1/4 mieszanki wołowiny na 1 stronie każdego prostokąta. Złożyć ciasto nad nadzieniem; nacisnąć krawędzie, aby uszczelnić.
Piec 13 do 19 minut lub aż obroty są złotobrązowe.