Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką

Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką
Grillowana słodka i gorąca Kiełbasa z grillowaną marmoladą cebulową i czerwoną papryką to bezmleczne danie główne. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1198 kalorii, 39g białka, oraz 84g tłuszczu każdy. Na $3.93 za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać creme de cassis, pieprz jalapeno, sól i pieprz, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać czerwone wino, można śledzić to danie główne z Czerwone Wino Ciasto Czekoladowe # SundaySupper jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Grillowane Pastrami, Szwajcarskie i słodka cebulowa Marmolada na żytnim, Grillowane gorące i słodkie kiełbasy Tacos z polewą morelowo-Jalapeno, grillowaną papryką i czerwoną cebulą Salsa, oraz Grillowana kiełbasa papryka i cebula Zapiekanka.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Rozgrzej grill.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Cebulę posmarować 1 łyżką oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem i grillować, aż lekko zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjąć z grilla i pokroić cienko.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Pozostałą oliwę rozgrzać w średnim rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodać cebulę, czosnek, i jalapeno i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)12 Papryczek Jalapeno (około 3 Cali Każda)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodać ocet, cassis, grenadynę, czerwone Wino i zmniejszyć, aż płyn prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Creme De CassisCreme De Cassis
8
Zdjąć z ognia, dodać natkę pietruszki oraz sól i pieprz do smaku. Kiełbaski z grilla.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Podawać w temperaturze pokojowej. Każda kanapka dostaje kiełbasę, czerwoną paprykę i marmoladę na hogie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papaja (hawajska), Pokrojona W Drobną KostkęPapaja (hawajska), Pokrojona W Drobną Kostkę
Kiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 CalaKiwi, Pokrojone W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia29
Magazyn