Grillowana szynka i brzoskwinie
Grillowana szynka i brzoskwinie to przepis bezglutenowy i bezmleczny, składający się z 4 porcji. Za 75 centów za porcję ten przepis pokrywa 14% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 340 kalorii, 25 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka sosu worcestershire, ketchupu, pieprzu i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 42% wyniku, co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kanapki z grillowaną szynką, Pomarańczowa szynka z grilla i Kanapka z grillowaną szynką.
Instrukcje
W małej misce wymieszaj ketchup, brązowy cukier, ocet, sos Worcestershire, olej i pieprz; posmaruj część tej mieszanki plasterkami szynki.
Umieść każdy plasterek na natłuszczonej blaszce o średnicy 12 cali. kwadrat z wytrzymałej folii. Na wierzchu brzoskwinie; Skropić pozostałą mieszanką ketchupu.
Złóż folię na szynkę i brzoskwinie i szczelnie zamknij. Grilluj pod przykryciem na średnim ogniu przez 5-6 minut z każdej strony lub do momentu, aż się zarumieni.