Grillowana sałatka ze szparagami i komosą ryżową z kozim serem i winegretem z czarnej oliwy
Grillowane szparagi i sałatka z komosy ryżowej z kozim serem i winegretem z czarnej oliwy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 940 kalorii, 24g białka, oraz 69g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $4.49 za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Mieszanka oliwek nicoise, gałązki pietruszki, ocet winny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 81%, co jest super. Spróbuj Sałatka z komosy ryżowej ze szparagami, kozim serem i czarnymi oliwkami, Sałatka z pomidorów, koziego sera i czarnych oliwek, oraz Kremowy Ser Kozi Szparagowa Sałatka Z Komosy Ryżowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Grill grzewczy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Szparagi posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem do smaku. Grill z obu stron, aż tylko gotowane przez, O 2 protokół z każdej strony.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Zdjąć z grilla i przeciąć na pół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
4
Zagotować 8 szklanek osolonej wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
5
Dodać komosę ryżową i gotować do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane
6
Odcedzić i spłukać zimną wodą i ponownie odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
7
Umieść komosę ryżową w średniej misce i dodaj czerwony ocet winny, oliwę z oliwek, natkę pietruszki i 1/4 szklanki winegret z oliwek. Wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
Vinaigrette
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
4 Pełnoziarniste Duże Pity O średnicy Około 8 Cali, Podgrzane