Grillowana ryba Tostadas z ananasem-Jícama Salsa

Grillowana ryba Tostadas z ananasem-Jícama Salsa
Grillowana ryba Tostadas z ananasem-Jícama Salsan to bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 23G białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. Na $4.2 za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Sprawdza się jako dość droga przystawka dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odebrać chili w proszku, do 2 Serrano chiles, jicama, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Grillowany Ananas - Jicama Salsa, Crunchy Jicama-Fish Tostadas, oraz Karaiby Jerk łosoś Tostadas z grillowanym ananasem brzoskwinia Salsa kokosowa dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotować grilla (średnio-wysokie ciepło).
2
Pierwsze 6 składników wymieszać w średniej misce. Doprawić salsę solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Ubić olej i chili w proszku w małej misce. Ułóż cukinię, ryby i tortille w jednej warstwie na dużej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chili W ProszkuChili W Proszku
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CukiniaCukinia
RybyRyby
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Posmaruj olej chili po obu stronach cukinii, ryb i tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej ChiliOlej Chili
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CukiniaCukinia
RybyRyby
5
Posypać cukinię i rybę solą i pieprzem. Grilluj, aż ryba zostanie ugotowana, cukinia jest delikatna, a tortille zaczynają chrupać, około 3 minut na stronę dla ryb i cukinii, i 2 minuty na stronę dla tortilli. Podziel cukinię między tortille.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
CukiniaCukinia
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Pokrój rybę w paski i umieść na cukinii. Top z salsą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukiniaCukinia
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
RybyRyby
1
Poziom ciepła chiles może się znacznie różnić; pamiętaj, aby spróbować i dostosować ilość chiles do własnych upodobań.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka ChiliPapryka Chili

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Skyfall Pinot Gris. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Blada słoma w Kolorze z nutami mango, kwiatu cytrusów i banana w nosie. Na podniebieniu mieszanka owoców tropikalnych rozwija się w smakach mandarynki, mango, grejpfruta i banana. Te tropikalne nuty są kontynuowane przez długi i utrzymujący się finisz.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn