Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj grillowanej polędwicy wieprzowej. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 477 kalorii, 43g białka, oraz 21 g tłuszczu każdy. Na 2,87 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do 4 Lipca. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i odbierz koncentrat tamaryndowca, sos sojowy, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z limonki można śledzić to danie główne z Sok Żurawinowo-Pomarańczowy Slushee jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 57 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Grillowana polędwiczka wieprzowa z salsą awokado-brzoskwiniową i grillowanym Tomatillo Guacamole, Polędwiczki wieprzowe nadziewane kapustą z grilla skropione grillowaną brzoskwiniową Whiskey Beurre Blanc, oraz Karaiby Grillowana polędwiczka wieprzowa z grillowaną salsą ananasową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połącz składniki marynaty w miarce i wymieszaj, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
2
Umieść polędwicę wieprzową w plastikowej, zamykanej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Polędwiczki Wieprzowe
3
Zalać marynatą polędwicę i uszczelnić worek. Marynować na noc w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu lub rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Posmaruj oliwę z oliwek na grillu i na mięsie, aby uzyskać dodatkowy smak. Marynata rezerwowa. Polędwiczki Grill aż gotowane przez, o 30 minut do 40 minut na średnim ogniu. Lub piec w piekarniku przez 35 do 45 minut. Pozostawić mięso do odpoczynku około 10 minut przed pokrojeniem na 2-calowe kawałki serwowania.
Podczas grillowania mięsa, zagotować marynatę w małym rondlu, następnie obniżyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż zmniejszy się do około 2 łyżek stołowych. Mieszaj od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, Przycięte
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
8
Skropić niewielką ilość marynaty na każdym kawałku mięsa.
Polędwica wieprzowa działa bardzo dobrze z Malbec, Pinot Noir i Sangiovese. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Vinan Alicia Las Compuertas Malbec z oceną 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 27 dolarów za butelkę.