Grillowany Panzanellan to przystawka, która serwuje 6. Oglądasz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny, paleolityczny i lakto ovo wegetariański przepis ma 153 kalorii, 1G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Za 81 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Foodnetwork wymaga liści bazylii, koszernej soli i pieprzu, octu szampańskiego i musztardy dijon. 10 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jest to bardzo rozsądna cena przepis dla fanów śródziemnomorskiego jedzenia. Jest idealny do Czwartego Lipca. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 69%. Podobne przepisy to Grillowana Panzanella, Grillowana Panzanella, oraz Grillowana Panzanella.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
Przygotuj grill węglowy z rozżarzonymi węglami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
3
Posmaruj ruszt do grillowania oliwą z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
4
W małej misce wymieszaj czosnek, musztardę, ocet, 1/4 szklanki oliwy z oliwek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Panzanella działa naprawdę dobrze z Chianti, Verdicchio i Trebbiano. Włosi znają Jedzenie i znają wino. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze komponują się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Casan Emma Chianti Classico. Recenzentom podoba się to z oceną 4,8 na 5 gwiazdek i ceną około 21 dolarów za butelkę.