Grill Week Part Deux: Łosoś Z Salsą Brzoskwiniowo-Ogórkową
Przepis Grill tydzień część Deux: łosoś z brzoskwiniowym ogórkiem Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w około 10 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 256 kalorii, 7G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na $4.5 za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pieprz, pieprz, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 10 osób uznało ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Fun Saturday Part Deux / Podsumowanie Tygodnia, North Shore Cz. 2: Domestic Diva ' s Pan Pieczony łosoś z salsą Mango, oraz Salsa brzoskwiniowo-ogórkowa.
Instrukcje
1
Wymieszać wszystkie składniki salsy z wyjątkiem chiles. Oddziel kwotę, którą myślisz, że dasz małym dzieciom lub tym, którzy nie tolerują ciepła. Następnie dodać chiles i wymieszać to wszystko razem dobrze. Posmakuj i sprawdź przyprawy. Chipotles są bardziej smokey niż zaciekle gorące, więc można zazwyczaj dodać nieco więcej niż z jalapeos. Przykryj i włóż do lodówki, a Ty rozpal grilla i przygotuj łososia
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Pieprzowy
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Łososia umyć i osuszyć. Doprawić rybę solą i pieprzem oraz odrobiną oliwy z oliwek po obu stronach.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Majonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
3
Umieść rybę na grillu, od strony skóry w dół. Nie dotykaj tej ryby. Ciepło z grilla podgrzeje rybę i pozwoli jej odejść od grilla. Pozostawić na 4 do 5 minut, w zależności od wielkości filetów. Użyj cienkiej szpatułki (najlepiej metalowej), aby odwrócić rybę. Pozostawić do gotowania przez kolejne 4 do 5 minut na stronie miąższu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
Kasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij z grilla i użyj widelca, aby delikatnie rozbić się na środek jednego fileta, aby sprawdzić donessness. Z pewnością można jeść ryby, które są jeszcze lekko przezroczyste w środku, ale jeśli to sprawia, że wrażliwe, gotować, aż ryba jest nieprzezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 58 dolarów.