Grapefruit Champagne Float
Grapefruit Champagne Float to bezglutenowe i wegańskie deser. Na 2,06 zł za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 240 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. To będzie hit w Twoim Sylwester wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz sok z limonki, sól koszerną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis od Serious Eats ma 121 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Sałatka grejpfrutowa z winegretem szampana, Babeczki szampańskie z twarogiem grejpfrutowym....i nowości, oraz Sałatka Z Przegrzebków, Grejpfrutów, Rukoli I Szpinaku Z Szampanem.
Instrukcje
W dużej misce ubij razem sok grejpfrutowy, cukier i gin, aż cukier się rozpuści.
Wymieszać ze skórką z limonki i pomarańczy.
Dodaj sok z limonki, sok z cytryny i sól stopniowo do smaku. Sorbet powinien smakować tak cierpki, jak słodki. Dobrze schłodzić, jeśli grejpfruty nie były już schłodzone.
Ubijaj w maszynie do lodów zgodnie z instrukcjami producenta, a następnie schładzaj przez dwie do trzech godzin w zamrażarce przed podaniem.
Aby służyć indywidualnie, podawać miarki w miseczkach lub flety szampana i top z dwóch do trzech uncji szampana i około 1 łyżeczka melasy granat. Lub podawać sorbet w dużej masie w misce ponczu, zbierając kawałki w razie potrzeby.