Graham Cracker Pie Crust
Graham Cracker Pie Crust wymaga około 1 godzina i 10 minut od początku do końca. Ta skorupa ma 1123 kalorii, 12g białka, oraz 62 g tłuszczu na porcję. Na $2.3 za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest przyniesiony przez Chow. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 27%. Podobne przepisy to Ginger Graham Cracker Crust, Ciasto dyniowe z krakersem Grahama, oraz Cytrynowy placek bezowy z krakersem Grahama.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177° i ułóż stojak na środku.Rozbij krakersy na szorstkie 2-calowe kawałki i umieść w robocie kuchennym wyposażonym w mocowanie ostrza. Proces na drobne okruchy (powinieneś mieć około 2 szklanki), około 30 sekund. Zatrzymaj silnik, dodaj roztopione masło i pulsuj, aby połączyć, około 5 (1-sekundowe) impulsów. (Alternatywnie, umieść krakersy w zamykanej plastikowej torbie, naciśnij powietrze i zamknij. Za pomocą wałka do ciasta rozbić na jednolite drobne okruchy.
Przełożyć do średniej miski, dodać roztopione masło i wymieszać do równomiernego połączenia.)
Wlać mieszaninę okruchów do 9-calowej lub 9-1/2-calowej płyty Deep-dish pie i, używając dna kubka lub palców, mocno i równomiernie wcisnąć do dołu i do góry boki.
Piec do pachnącego i lekko przyciemnionego koloru, około 8 minut.
Wyjmij płytkę ciasta do stojaka z drutu i pozostaw do całkowitego ostygnięcia przed napełnieniem, około 45 minut.