Gorący Kompot Owocowy Curry
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj gorącego Curry kompotu owocowego. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 74 centy za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 137 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawione pierścienie jabłek, wiśnie maraschino, połówki gruszek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Kompot Z Gorących Owoców, Kompot Z Pięciu Owoców, oraz Kompot Z Gorących Owoców podobnych receptur.
Instrukcje
Odcedzić ananasa, brzoskwinie i gruszki, rezerwując soki; odstawić owoce na bok. W rondlu połączyć skrobię kukurydzianą, cukry i curry w proszku. Stopniowo mieszaj zastrzeżone soki, aż będą gładkie. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do zgęstnienia. Wymieszać z pierścieniami jabłek i zarezerwowanymi owocami; podgrzać.
Zdjąć z ognia; wymieszać z wiśniami.