Gorący Dip Szwajcarsko-szpinakowy z jogurtem
Gorący Dip Szwajcarski i szpinakowy z jogurtem wymaga ok. 45 minut od początku do końca. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 98 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać chile papryki, ser szwajcarski, parmezan, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%. Spróbuj Nashville Hot Chicken Dip, Dip jogurtowo-Feta, oraz Pieczony Szpinak Dip Bochenek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W średniej misce, wymieszać kremowy sos sałatkowy, zwykły jogurt, posiekany szpinak, zielona papryka chile, ser szwajcarski, parmezan, czosnek, sól i zmielony czarny pieprz.
Przenieść mieszaninę do patelni ciasto 9 cali.
Piec w nagrzanym piekarniku 25 do 30 minut, aż bąbelki i lekko rumiane.
Przed podaniem posypać pomidorem.