Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana III
Gorąca niemiecka Sałatka ziemniaczana III może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pudełko z przepisem na przystawkę. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 6G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 41 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 388 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Udaj się do sklepu i podnieś cebulę, mielony pieprz, ocet destylowany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 4 Lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wiele osób naprawdę lubi to europejskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 62%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, Niemiecka Sałatka Ziemniaczana, oraz Gorąca Niemiecka Sałatka Ziemniaczana.
Instrukcje
Doprowadzić duży garnek osolonej wody do wrzenia.
Dodać ziemniaki i gotować do miękkości, ale nadal firma, o 30 protokół.
Odcedzić, ostudzić i pokroić cienko.
Miejsce boczek w dużej, głębokiej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Odcedzić, pokruszyć i odstawić, zastrzegając kapiele.
Podsmaż cebulę w boczku kapie, aż będą złotobrązowe.
W małej misce wymieszać mąkę, cukier, sól, nasiona selera i pieprz.
Dodać do podsmażonej cebuli i gotować i mieszać aż do bąbelków, a następnie zdjąć z ognia. Wymieszać wodę i ocet, a następnie wrócić do pieca i doprowadzić do wrzenia, stale mieszając. Gotować i mieszać przez minutę. Ostrożnie wymieszać boczek i pokrojone ziemniaki do mieszaniny octu / wody, mieszając delikatnie, aż ziemniaki są podgrzewane przez.