Golonki Jagnięce Burgundy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj burgundzkich golonek jagnięcych. Jedna porcja zawiera 359 kalorii, 50g białka, oraz 9g tłuszczu. Przepis ten służy 4. Na 4,24 zł za porcję, ten przepis okładki 31% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 8 godzin i 25 minut. Jeśli masz pod ręką cebulę, marchew, płatki pietruszki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać skórkę z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Jagnięcina Duszona / Lamb Shanks, Lamb Shanks My Way, oraz Lamb Shanks Ufa podobnych receptur.
Instrukcje
Jagnięcinę posypać solą i pieprzem.
Posypać natką pietruszki, czosnkiem, oregano i skórką z cytryny.
W małym rondlu podsmażyć cebulę i marchewkę w oleju przez 3-4 minuty lub do miękkości. Wymieszać Wino i bulion. Doprowadzić do wrzenia, mieszając od czasu do czasu.
Polać jagnięciną. Przykryj i gotuj na niskim poziomie przez 8 godzin lub do miękkości mięsa.
Wyjąć jagnięcinę i ogrzać. Odcedź soki do gotowania i odtłuść tłuszcz. W małym rondlu doprowadzić soki do wrzenia; gotować, aż ciecz zmniejszy się o połowę.