Gnocchi z dynią i szałwią

Gnocchi z dynią i szałwią
Gnocchi z dynią i szałwią może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 338 kalorii, 9g białka, oraz 12g tłuszczu. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 1,93 zł za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odebrać por, pancetta, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 29%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Dyniowe Gnocchi w maśle szałwiowym, Pełnoziarniste Gnocchi z sosem z szałwii dyniowej, oraz Dyniowe Gnocchi w sosie z rumianego masła szałwiowego dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotuj gnocchi zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
2
Podczas gdy gnocchi gotuje, rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Dodaj pancetta, i gotować 3 protokół lub aż chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki1/2 Szklanki Groszku Cukrowego, Pokrojonego Na 1-calowe Kawałki
4
Dodaj grzyby, por, i czosnek; smażyć 7 minut lub do miękkości. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać w sosie Alfredo, Dynia, sól, i pieprz; gotować 2 protokół lub do dokładnie ogrzane. Wymieszać z bulionem i szałwią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos AlfredoSos Alfredo
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
(oryginalny Smak)(oryginalny Smak)
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
(i Tylko Porcje)(i Tylko Porcje)
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
5
Spuścić gnocchi.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
6
Dodaj gnocchi do sosu na patelni, i wrzucić delikatnie. Łyżka do poszczególnych misek i udekorować liści szałwii, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
GnocchiGnocchi
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Podawać natychmiast.
8
Gnocchi (NYOH-kee) to słowo oznaczające " pierogi."Można znaleźć komercyjne gnocchi w dużych supermarketach w tym samym przejściu co suchy makaron.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Magazyn