Gnocchi Pomodoro

Gnocchi Pomodoro
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Gnocchi Pomodoro. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.5 za porcję. Jedna porcja zawiera 1077 kalorii, 30g białka, oraz 54g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek, płatki chile, śmietana, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć żółtka jajek, można podążać za tym daniem głównym z Morela Kruszy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Gnocchi Pomodoro, Gnocchi Z Sosem Pomodoro, oraz Jagnięce Ragu z ziemniaczanym Gnocchi: Pasticcio di Agnello con Gnocchi di Patate dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Aby zrobić sos: wyjmij pomidory z puszki, pokrój na pół i usuń nasiona. Pomidory pokroić na małe kawałki i zarezerwować sok. W rondlu dodaj oliwę z oliwek i czosnek i smaż przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodaj pomidory, sól, pieprz i chili i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu przez 5 protokół. W razie potrzeby dodaj zarezerwowany sok.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)Dobrej Jakości Tequila (zalecane: 100% Agawy)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dodaj bazylii. Zakończ kremem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
1
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Pieczemy ziemniaki przez około 1 do 1 1/2 godziny, aż będą miękkie. Zgarnij każdy ziemniak ze skóry do miski do mieszania. Ziemniaki rozgnieść na drobną konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
W osobnej misce połącz żółtka, stopione masło, sól, pieprz i gałkę muszkatołową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki1 średnia żółta Cebula, Z Grubsza Pokrojona Na Równe Kawałki
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Do ziemniaków dodać masę jajeczną i wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
5
Dodać mąkę do mieszaniny, 1 szklanka na raz, i wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6
Scoop się i zrobić palec wielkości rolki na mąki pokładzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
7
Pokroić nożem na kawałki wielkości kęsa.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
8
Rolka każdy kawałek z tyłu widelca do formy okrągłe. Na patelni zamrozić, aż będzie wystarczająco twardy, aby go obsłużyć i włożyć do torebek wielkości porcji.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
9
Napełnij duży garnek wodą i dodaj szczyptę soli i zagotuj. Wrzuć gnocchi do wrzącej wody 3 lub 4 na raz, aby woda nie przestała wrzeć. Gnocchi jest gotowy, gdy unosi się na górę.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Odcedzić gnocchi i czerpak do miski i dodać sos.
Składniki, których będziesz potrzebować
GnocchiGnocchi
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać świeży parmezan i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano i Verdicchio to moje najlepsze propozycje dla włoskiego. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Możesz spróbować Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 5 z 5 gwiazdek i ceną około 23 dolarów za butelkę.
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale
To wspaniałe wino rezerwowe, produkowane wyłącznie z posiadłości Poggio Reale, jest wdzięcznym, aksamitnym winem o charakterystycznie ziemistych aromatach Sangiovese i dojrzałych, zrównoważonych smakach owocowych zrównoważonych odrobiną dębu.
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia51
Magazyn