Garnki z ajerkoniakiem de Crème
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Ajerkoniaku garnki de Crème. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 125 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 59 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest idealny do Boże Narodzenie. Mieszanka skrobi kukurydzianej, mielonej gałki muszkatołowej, pół na pół i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Creme Caramel, Creme Brulee, Pots de Creme, Garnki de Creme ~ Espresso Creme, oraz Pots de Creme dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu 2-quart, podgrzewać ajerkoniak i pół na pół na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż będzie gorący.
W średniej misce ubić żółtka, skrobię kukurydzianą i ekstrakt z rumu trzepaczką. Niewielką ilość gorącego ajerkoniaku wymieszać z mieszanką jajeczną, następnie stopniowo wymieszać z powrotem z mieszanką ajerkoniaku w rondlu. Kontynuuj gotowanie na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zacznie się gotować i zagęścić. Natychmiast zdjąć z ognia.
Posypać gałką muszkatołową. Przechowywać w lodówce co najmniej 8 godzin, aż dobrze schłodzone i zestaw.