Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową

Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Potpie z indyka z Cheddar Biscuit Crust. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 1050 kalorii, 135g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 10,07 zł za porcję, ten przepis okładki 41% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 876 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 godzin. Mieszanka grubo cheddar, parmigiano-reggiano, tymianek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 91%. Ten wynik jest super. Spróbuj Garnek z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, Ciasto z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową, oraz Ciasto z jabłkami z indyka z Cheddarową skórką biszkoptową dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Oddzielić części tuszy i umieścić, wraz ze skórą, w 8-litrowym garnku. Przykryć kości wodą i gotować na wolnym ogniu, aż płyn zmniejszy się o jedną trzecią, około 1 1/2 godziny. Przecedzić przez sito o drobnych oczkach do dużej miski. Odstawić 3 1/2 szklanki zapasów (reszta rezerwy do innego użytku).
Składniki, których będziesz potrzebować
StadoStado
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
GarnekGarnek
1
Cebulę, marchew, seler, pasternak i tymianek ugotować na maśle z 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu w 12-calowym płytkim garnku (3-do 4-quart), przykrytym, na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą prawie miękkie, 10 do 12 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MarchewMarchew
PasternakPasternak
MasłoMasło
SelerSeler
PieprzPieprz
CebulaCebula
TymianekTymianek
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Dodać grzyby i gotować, odkryte, mieszając, do miękkości, 5 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
3
Posypać mąką i gotować, ciągle mieszając, 2 minuty. Wymieszać w magazynie (3 1/2 szklanki), skrobanie wszelkie brązowe kawałki, i doprowadzić do wrzenia, mieszając, następnie gotować na wolnym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Wymieszać z indykiem, groszkiem, solą i pieprzem do smaku. Podgrzać na małym ogniu tuż przed polewaniem skórką z biszkoptów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
HerbatnikiHerbatniki
Cała TurcjaCała Turcja
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StadoStado
GrochGroch
1
Rozgrzej piekarnik do 204° z półką w środku.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, proszek do pieczenia, sodę oczyszczoną, sól i pieprz przesiać do średniej miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodać sery i wrzucić do herbu. Zmiksować na maśle blenderem do ciast lub opuszkami palców, aż mieszanina będzie przypominała grubą potrawę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Dodaj maślankę i mieszaj, aż ciasto uformuje się. Upuść ciasto biszkoptowe na wypełnienie 8 dużych kopców, pozostawiając miejsca między herbatnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
MaślankaMaślanka
Kopce BarKopce Bar
CiastoCiasto
5
Piec, aż ciastka są dmuchane i złocisty brązowy i napełnianie jest bulgotanie, 35 do 40 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
HerbatnikiHerbatniki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Odstawić na 10 minut przed podaniem.
1
* Jeśli używasz tuszy i mięsa z solonego indyka, napełnianie może wymagać niewielkiej ilości soli lub nie ma jej.* Napełnianie może być wykonane na patelni 12-calowej i przeniesione do 13-przez 9-calowej patelni do pieczenia przed polewaniem ciastem biszkoptowym.· Możesz zastąpić inny bulion z indyka lub bulion z kurczaka o obniżonej zawartości sodu dla zapasów w tym przepisie. Możesz również zrobić zapasy, używając resztek gotowanego kurczaka zamiast indyka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kurczak GotowanyKurczak Gotowany
HerbatnikiHerbatniki
StadoStado
Cała TurcjaCała Turcja
MięsoMięso
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje8
Ocena Zdrowia16
Magazyn