Fajita Marinade II może być tylko marynatą, której szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 225 kalorii. Na 2,18 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to raczej tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jeśli masz destylowany ocet, czosnek w proszku, olej roślinny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Fajita Marynata I, Marynata Fajita, oraz Marynata Fajita Wołowa.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj olej roślinny, destylowany biały ocet, sos Worcestershire, wodę, świeży sok z cytryny, świeży sok z limonki, mielony czarny pieprz i czosnek w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Biały Destylowany
12 Do 16 Bułek Kanapkowych
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować Vin de Sandwich Pinot Noir Jimmy ' ego Johna. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.