Fruit ' N ' Cheese Kabobs

Fruit ' N ' Cheese Kabobs
Przepis Fruit ' N ' Cheese Kabobs można zrobić w około 20 minut. Za 95 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 12g tłuszczu i w sumie 182 kalorii. Jeśli masz pod ręką winogrona, Zablokuj ser colby-monterey jack, ananas i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Owoce I Ser Kabobs, Kaboby z serem i owocami, oraz Owoce I Ser Kabobs.

Instrukcje

1
Pokrój ser na kawałki lub plastry. W razie potrzeby pociąć na kształty małymi nożami. Naprzemiennie nawlecz ser i owoce na drewniane szaszłyki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Likier Liczi (polecany: Marka Soho)Likier Liczi (polecany: Marka Soho)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szaszłyki DrewnianeSzaszłyki Drewniane
2
Podawaj natychmiast.

Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose

Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Drobne bąbelki tworzą duży sznurek na złotym tle. Owocowy nos i pyszny, trwały smak cukru jęczmiennego i brioche. Bardzo żywe wino, które jest bardzo wszechstronne. To jasny, niefrasobliwy Szampan na każdą imprezę!Ten szampan dobrze komponuje się ze skorupiakami, daniami wieprzowymi, łagodnymi i miękkimi serami oraz bogatymi rybami.Mieszanka: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia8
Magazyn