Fruit ' N ' Cheese Kabobs
Przepis Fruit ' N ' Cheese Kabobs można zrobić w około 20 minut. Za 95 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który służy 36. Jedna porcja tego dania zawiera około 10g białka, 12g tłuszczu i w sumie 182 kalorii. Jeśli masz pod ręką winogrona, Zablokuj ser colby-monterey jack, ananas i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił w sedno. Przynosi ci smak domu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, lakto ovo wegetariańskie i pierwotne dieta. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 42%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Owoce I Ser Kabobs, Kaboby z serem i owocami, oraz Owoce I Ser Kabobs.
Instrukcje
Pokrój ser na kawałki lub plastry. W razie potrzeby pociąć na kształty małymi nożami. Naprzemiennie nawlecz ser i owoce na drewniane szaszłyki.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Antipasti naprawdę dobrze komponuje się z winem musującym i musującym różem. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym dopasowaniem. Kosztuje około 40 dolarów za butelkę.
Charles de Cazanove Tete de Cuvee Brut
Drobne bąbelki tworzą duży sznurek na złotym tle. Owocowy nos i pyszny, trwały smak cukru jęczmiennego i brioche. Bardzo żywe wino, które jest bardzo wszechstronne. To jasny, niefrasobliwy Szampan na każdą imprezę!Ten szampan dobrze komponuje się ze skorupiakami, daniami wieprzowymi, łagodnymi i miękkimi serami oraz bogatymi rybami.Mieszanka: 10% Chardonnay, 30% Pinot Meunier, 60% Pinot Noir