French Kiss Trufle
French Kiss trufle to bezglutenowy napój. Na 54 centy za porcję, ten przepis okładki 5% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 155 kalorii. Udaj się do sklepu i podnieś mleczną czekoladę, skórkę pomarańczową, ciężką śmietanę do ubijania i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj French Kiss, French Kiss, oraz French Kiss Margarita podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść białą czekoladę w małej misce. W małym rondlu zagotować 1/3 szklanki śmietany.
Wlać białą czekoladę; ubić do gładkości. Wymieszać ze skórką pomarańczową i ekstraktem.
Umieść mleczną czekoladę w innej małej misce. W tym samym rondlu pozostałą śmietanę zagotować.
Wlać mleczną czekoladę; ubijać do gładkości. Schłodzić obie mieszaniny do temperatury pokojowej, mieszając od czasu do czasu. Przechowywać w lodówce, aż firma.
Aby utworzyć centra, weź 1-1 / 2 łyżeczki każdej mieszanki czekoladowej i uformuj dwukolorową kulkę, około 1 cala. rundzie.
Umieść na woskowanych arkuszach do pieczenia wyłożonych papierem; przykryj i przechowuj w lodówce co najmniej 1 godzinę.
W podwójnym kotle lub metalowej misce nad gotującą się wodą ubijamy półsłodką czekoladę, aż będzie gładka. Zanurz trufle w czekoladzie; pozwól, aby nadmiar kapał. Wróć do blach do pieczenia; skropić dodatkową czekoladą zgodnie z życzeniem. Przechowywać w lodówce do Ustawienia. Przechowywać w szczelnym pojemniku w lodówce.