Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj kawy Frappe. Ten bezglutenowy i przyjazny dla fodmap przepis służy 4 i kosztuje 53 grosze za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 198 kalorii. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, espresso, pół na pół i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Frappe Kawowe, Frappe Kawowe, oraz Irish Coffee Frappe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Do blendera dodaj lód, kawę, pół na pół, Syrop z orzechów laskowych i ekstrakt z wanilii i zmiksuj na gładką masę.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Uncji Wysokiej Jakości Niesłodzonej Czekolady, Grubo Posiekanej
Orzechy Laskowe
Dodatkowa Bita Polewa I Wiórki Czekoladowe Waflowe Opcjonalnie
1,5 Funta Rabarbaru Pokrojonego W Duże Kawałki
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać mieszaninę do szklanek i top z bitą śmietaną i ogoloną czekoladą.
Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować, to mieszanka Santiago Ruiz Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.