Francuski w mgnieniu oka: marchew i Brie Puffs
Need a wegetariańska przystawka? Francuski w mgnieniu oka: marchew i Brie Chrupki może być niesamowite przepis, aby spróbować. Ten przepis służy 22 i kosztuje 7 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 41 kalorii. 48 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Udaj się do sklepu i podnieś niebieloną mąkę, sól, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Francuski w mgnieniu oka: prosta sałatka z marchwi z musztardą i orzechami włoskimi, Francuski w mgnieniu oka: oliwkowa Francuska Sałatka z soczewicy i jęczmienia, oraz Francuski w mgnieniu oka: Francuskie pierogi z zupą cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyreguluj stojak do pozycji środkowej i rozgrzej piekarnik do temperatury 204°.
Do średniego rondla dodaj marchew i zalej zimną osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować do bardzo miękki, o 20 protokół, i odcedzić.
Dodaj marchew i 1/2 szklanki wody do blendera i zmiksuj, aż będzie całkowicie gładka.
Umieścić mieszaninę marchwi w średnim rondlu i dodać masło. Przykryć i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Zdejmij patelnię z ognia i wrzuć mąkę. Energicznie mieszać drewnianą łyżką do połączenia. Powrót garnek na średnim ogniu i mieszać drewnianą łyżką, aż ciasto oderwie się od boków patelni i utworzy kulkę, o 1 minutę.
Umieścić ciasto w misce i dodać 1 jajko na raz, mieszając drewnianą łyżką, aby dokładnie włączyć każde jajko. Wymieszać z posiekaną trybulą. Ciasto będzie grube i lepkie.
Użyj małej miarki do lodów, aby zrobić około 20 do 22 kulek ciasta na obramowanej blasze do pieczenia wyłożonej pergaminem. Naciśnij jeden kawałek brie do środka każdej piłki. Użyj mokrego palca, aby docisnąć krawędzie ciasta, które mogą się poparzyć.
Piec przez 10 minut, następnie obniżyć ogień do 350° i gotować, aż nadmuchany i złoty, o 30 minut dłużej.
Podawać natychmiast, lub zrobić szczelinę w puff i wstawić kolejną kostkę brie, podczas gdy puffs są jeszcze bardzo gorące. Zamknij, a brie roztopi się w środku.