Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj francuskiej zupy cebulowej. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 547 kalorii, 27g białka, oraz 37 g tłuszczu każdy. Na 4,31 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, cebulę, sól koszerną i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać wytrawne białe wino, można śledzić to danie główne z Białe Wino Mrożony Jogurt jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużym garnku z grubym dnem roztopić masło na małym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodać pokrojoną cebulę, tymianek, sól, pieprz i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż cebula stać się głęboki złoty kolor i bardzo miękkie, o 30 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek
2 Szklanki Ząbków Czosnku
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dodać mąkę i gotować przez 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Dodaj białe wino i zeskrobać suche kawałki na dnie patelni, zwiększając ogień do wrzenia przez 2 do 3 minut.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Dodaj bulion wołowy i bulion z kurczaka i pozwól, aby zupa gotowała się na wolnym ogniu przez dodatkowe 30 minut w miarę rozwoju smaków. Zupę obficie doprawić solą i pieprzem do smaku.