Francuska Zupa Cebulowa
Przepis francuska zupa cebulowa może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 55 minut. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 55 porcji z 36 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz margarynę, parmezan, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób lubiło tę zupę. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 21%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Le Cafe Ile St. Louis zupa cebulowa Gratinee – to nowe podejście do klasycznej francuskiej zupy cebulowej, Francuska zupa cebulowa zapiekana Francuska Pizza chlebowa i sałatka z Dijon Vinaigrette, oraz Crockpot francuska zupa cebulowa z serowym tostem francuskim dla podobnych receptur.
Instrukcje
Margarynę roztopić na dużej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę; gotować około 15 minut lub do złotego koloru, często mieszając.
Dodać bulion, wodę i liść laurowy; wymieszać. Przykryć; dusić 15 minut.
Usunąć i wyrzucić liść laurowy.
Podgrzej brojlery. Kadzi gorącej zupy równomiernie na 6 misek żaroodporne; top każdej misce zupy z plasterkiem tostów.
Posypać równomiernie serem.
Broil 5 do 10 minut lub aż ser jest złoty kolor.