Francuska fasolka szparagowa z migdałami i smażoną cebulą
Francuska fasolka szparagowa z migdałami i smażoną cebulą może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 366 kalorii, 4G białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Sprawdza się jako dość tania przystawka. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz fasolę, ścinane migdały, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 26%. Podobne przepisy to Fasolka szparagowa z migdałami i smażoną cebulą, Fasolka szparagowa z prażonymi migdałami i smażoną cebulą, oraz Fasolka szparagowa z karmelizowaną cebulą i migdałami.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Doprowadzić 1 cal wody do wrzenia w wysokiej jednostronnej patelni saute. Jeśli używasz świeżej fasoli, pokrój je wzdłuż, czekając, aż woda się zagotuje.
Dodaj sól i fasolkę szparagową do wrzącej wody i gotuj, aż będzie miękka.
Fasolę odcedzić i spłukać pod zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie. Powrót patelni na średnim ogniu i dodać masło. Gdy masło się stopi, dodać migdały i gotować na złoty kolor.
Powrót fasolkę szparagową na patelnię, wraz z sokiem z 1/2 cytryny, dodać sól i pieprz, do smaku. Po podgrzaniu, wierzch z smażoną cebulą.