Flądra z kukurydzą i Tasso Maque Choux

Flądra z kukurydzą i Tasso Maque Choux
Flądra z kukurydzą i Tasso Maque Choux może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.63 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz masło, filety john dory, pomarańcza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Flądra z kukurydzą i Tasso Maque Choux, Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami, oraz Kukurydza Maque Choux dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia Pie danie z dużym arkuszem folii, zostawiającdługie zwis na 1 stronie. Oddzielne pierścienie 1 plaster szalotki; rozsypać na folii. Top z 1 łyżka masła, plastry ząbek czosnku, 2 limonki, i 1 plasterek pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki CzosnkuCałe Ząbki Czosnku
SzalotkaSzalotka
MasłoMasło
PomarańczowyPomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma PieForma Pie
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
2
Posypać 1 filet z boków solą i cayenne. Arrangefillet, skórka w dół, na szczycie przyprawy indish. Top filet z 2 gałązkami tymianku. Łyżka2 łyżki piwa i 1 łyżka winaround filet. Fold długie folii zwis overfillet przeciwnej krawędzi folii, naciskając filet foilonto. Fold krawędzi folii nad do uszczelnienia on3 boki, a następnie złożyć ponownie do podwójnego uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianekświeży Tymianek
PrzyprawyPrzyprawy
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
PiwoPiwo
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
3
Przenieść pakiet do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi przyprawami i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Przygotować grilla (wysokie ciepło). Worki do układania, zamykane bokiem do góry, na stojaku do grilla. Ryba Cookuntil czuje się lekko jędrna po naciśnięciu, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Podawać z kukurydzą i
Składniki, których będziesz potrzebować
KukurydzaKukurydza
6
Tasso Maque Choux.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn