Flądra z kukurydzą i Tasso Maque Choux może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 286 kalorii, 31g białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.63 za porcję. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Ten przepis jest typowy dla kuchni kreolskiej. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Jeśli masz masło, filety john dory, pomarańcza i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać pomarańczowy można śledzić to danie główne z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 50%. Spróbuj Flądra z kukurydzą i Tasso Maque Choux, Cajun Tasso Corn Maque Choux z grillowanymi krewetkami, oraz Kukurydza Maque Choux dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Linia Pie danie z dużym arkuszem folii, zostawiającdługie zwis na 1 stronie. Oddzielne pierścienie 1 plaster szalotki; rozsypać na folii. Top z 1 łyżka masła, plastry ząbek czosnku, 2 limonki, i 1 plasterek pomarańczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Ząbki Czosnku
Szalotka
Masło
Pomarańczowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Pie
Folia Aluminiowa
2
Posypać 1 filet z boków solą i cayenne. Arrangefillet, skórka w dół, na szczycie przyprawy indish. Top filet z 2 gałązkami tymianku. Łyżka2 łyżki piwa i 1 łyżka winaround filet. Fold długie folii zwis overfillet przeciwnej krawędzi folii, naciskając filet foilonto. Fold krawędzi folii nad do uszczelnienia on3 boki, a następnie złożyć ponownie do podwójnego uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeży Tymianek
Przyprawy
Mielony Pieprz Cayenne
Piwo
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
3
Przenieść pakiet do blachy do pieczenia. Powtórz z pozostałymi przyprawami i filetami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Przygotować grilla (wysokie ciepło). Worki do układania, zamykane bokiem do góry, na stojaku do grilla. Ryba Cookuntil czuje się lekko jędrna po naciśnięciu, około 10 minut.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.