Finalista RWOP: śniadaniowe empanady z kremem Chipotle
RWOP Finalista: śniadanie Empanadas z Chipotle Cream wymaga ok. 35 minut od początku do końca. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 238 kalorii, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz sól, chipotle chiles w sosie adobo, czosnek w proszku, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to europejskie danie. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 22%. Podobne przepisy to Śniadanie Empanadas z Chipotle Cream, Chipotle Chicken Empanadas, oraz Babka Empanadas z sosem Chipotle-orzechowym.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Spryskać arkusz cookie z oleju roślinnego gotowania sprayu; odstawić.
Na dużej patelni, na średnim ogniu, gotuj kiełbasę, rozpadając się na małe kawałki. Po ugotowaniu odcedzić tłuszcz.
Dodaj 8 oz. serek śmietankowy do kiełbasy i mieszać do rozpuszczenia.
Dodaj pomidory, kminek, sól, pieprz i czosnek w proszku. Wymieszać, aby połączyć.
Otwórz puszkę herbatników; oddziel każde ciastko na 2 połówki. Spłaszczyć każdą połowę rękami, aby powiększyć. Łyżka czubata łyżka mieszanki kiełbasy na środku każdego herbatnika; złożyć herbatnik na pół i uszczelnić przez naciśnięcie krawędzi razem.
Ułożyć na przygotowanej blasze do pieczenia i posmarować roztrzepanym jajkiem.
Wyjąć z piekarnika i pozostawić do ostygnięcia lekko przed podaniem z Chipotle Cream.
Chipotle Cream: w małym rondlu, połączyć 4 oz. serek, śmietana, papryka chipotle i sól czosnkowa. Gotować na średnim ogniu, aż ser topi się i wszystkie składniki są połączone.