Filety Z Patelni Mignons
Filety z patelni Mignons mogą być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Na 5,58 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 434 kalorie, 39g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz oliwę z oliwek, udekoruj: gałązki pietruszki z płaskimi liśćmi, sherry i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Filety Mignons Z Szalotką, Filety Mignons Z Sosem Bourguignonne, oraz Filety Mignons z pomarańczową skórką kopru włoskiego dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wołowinę posypać równomiernie solą i świeżo zmielonym pieprzem.
Roztopić 2 łyżki masła z olejem na dużej patelni na średnim ogniu; dodać steki i gotować 8 protokół. Obróć i gotować 5 Więcej minut lub do pożądanego stopnia doneness.
Usuń steki z patelni, zastrzegając kapiele na patelni. Trzymaj steki ciepłe.
Roztopić pozostałe 2 łyżki masła na patelni na średnim ogniu; dodać grzyby, i smażyć 3 do 4 protokół.
Dodaj sherry i śmietanę na patelni; gotować, stale mieszając, na dużym ogniu 1 do 2 minut lub aż zgęstnieje. Wymieszać z grzybami.
Podawać mieszaninę na wołowinę; udekorować, w razie potrzeby.
* 1/4 szklanki bulionu wołowego można zastąpić.