Filety z dorsza z pomarańczową i popękaną zieloną salsą oliwkową

Filety z dorsza z pomarańczową i popękaną zieloną salsą oliwkową
Przepis filety z dorsza z pomarańczową i popękaną zieloną salsą oliwkową mogą zaspokoić Twoje Meksykańskie pragnienie w około 1 godzina i 25 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 263 kalorie, 32G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Na 3,52 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory śliwkowe, sok z cytryny, skórkę pomarańczową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, możesz podążać za tym daniem głównym z Pomarańczowe ciasteczka Marmoladowe z lukrem skórki pomarańczowej jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, Filety Rybne Z Pomarańczy, Boczku I Oliwek, oraz Pescado En Salsa Verde (filety rybne w zielonym sosie).

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod działa bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Blada słomkowożółta. Czysty, rześki zapach z intensywnymi, ale eleganckimi nutami pigwy. Świeże, harmonijne owoce wyróżniają się lekką słodyczą o długim finiszu pełnym Delikatnego, pikantnego smaku.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia44
Magazyn