Filet Z Soli Ze Szpinakiem I Pomidorami
Filet z soli ze szpinakiem i pomidorami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 572 kalorie, 72g białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Na 14,48 zł / porcja, ten przepis okładki 71% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ząbki czosnku, papryka jalapeno, szpinak, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest dostarczany przez Recipezaar. Z łyżeczką wynik 85%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Filet z soli ze szpinakiem i pomidorami, Filet z soli ze szpinakiem i pomidorami, oraz Filet z soli po portugalsku dla podobnych receptur.
Instrukcje
Świeży umyty szpinak umieść w garnku z pokrywką z wciąż przylegającą do niego wodą (nie potrzebujesz dodatkowej wody).Paruj, aż tylko zwiędnie, ok. 4 minut, dobrze spuścić, wystarczająco ostudzić, aby obsłużyć.
Piekarnik rozgrzać do 204° stopni.Oderwij 4 kawałki pergaminu lub folii aluminiowej około 12"x 18".
Umieść papier na blacie i umieść 1/4 szpinaku na każdym, Na środku. Przykryć cebulą, jalapeno i czosnkiem.
Na każdą z nich ułożyć filet i przykryć pokrojoną w plasterki pomidorem.Doprawić solą i pieprzem.Uszczelnij opakowania i umieść na blasze do pieczenia lub kamieniu do pieczenia.
Piec ok.12 - 15 minut.Przetestuj jeden pkg, aby sprawdzić, czy ryba jest gotowa. Paczka zostanie nieco wypchnięta po zakończeniu.
Przenieś na indywidualne talerze i pozwól każdej osobie otworzyć własny pakiet niespodzianek.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Alzacja Willm Pinot Gris Reserve z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Intensywny złoty kolor z nutami ochry, wino ma nos dojrzałych owoców, pigwy. W ustach atak jest elastyczny i pełny, z nutami miodu i przypraw. Końcowy doskonale równoważy cukier i kwasowość.Połącz to wino ze smażonymi na patelni foie gras, grillowanymi lub pieczonymi białymi mięsami (wieprzowina, cielęcina), królikiem, drobiem w sosie śmietanowym, wędzonymi rybami, potrawami z grzybów, takimi jak risotto.