Fauxreos
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać Fauxreos spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 93 kalorie. Ten przepis służy 32. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka kakao w proszku, cukier puder, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Ten przepis jest lubiany przez 345 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Limitowana Edycja Świątecznych Sztuczek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Aby ciasteczka: za pomocą miksera ręcznego lub stojącego ustawionego na średnią prędkość, śmietanę razem masło, oba cukry, sól, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, proszek espresso i ekstrakt waniliowy do połączenia. Gdy mikser nadal działa, dodawać żółtka pojedynczo. Po włączeniu wyłączyć mikser i zeskrobać miskę za pomocą gumowej szpatułki.
Włącz mikser do najniższego ustawienia. Wrzuć mąkę i kakao na raz. Mieszanina będzie sztywna. Kontynuować mieszanie do uzyskania jednolitej konsystencji. Wyłącz mikser. Użyj szpatułki, aby zeskrobać ciasto z miski i lekko ugniatać, tworząc gładką kulkę. Użyj rąk, aby spłaszczyć dysk. Możesz zacząć wałkować ciasto od razu, lub możesz owinąć je plastikiem i przechowywać w lodówce do tygodnia.Jeśli ciasto trzymałeś w lodówce, pozostaw je w temperaturze pokojowej, aby zmiękły przed rozpoczęciem walcowania.
Rozgrzej piekarnik do 350°. Przesiać trochę kakao w proszku na blat (używając kakao zamiast mąki daje Faux Reos ich wyjątkowo ciemny kolor). Użyj wałka do ciasta, aby zwinąć ciasto do grubości 1/8". Po zakończeniu wsuń metalową szpatułkę między ciasto i blat, aby się poluzować. Zapobiegnie to przyklejaniu się Plików cookie.2-calowy Okrągły frez sprawia, że idealnie "Oreos", ale używaj dowolnego noża.
Wytnij ciasteczka i użyj metalowej szpatułki, aby podnieść i przenieść do arkusza cookie.Ułóż pliki cookie na nieprzetworzonym arkuszu plików cookie. (Jeśli arkusz ciastek jest zwinięty lub nierówny, najpierw ułóż papier pergaminowy.) Ciasteczka nie rozprzestrzeniają się podczas pieczenia, więc mogą być ułożone dość blisko siebie. Odłóż prześcieradła.
Zbierz, ugniataj i ponownie zwijaj pozostałe resztki ciasta, podobnie tnąc i układając na arkuszu ciastek. Aby dodać teksturę do ciastek, umieść pozostałe ciasto w misce do mieszania.
Wymieszać mikserem ręcznym lub stojącym i dodać około 1 łyżeczki gorącej wody lub kawy. Kontynuuj dodawanie gorącej wody / kawy, łyżeczki na raz, aż ciasto przerzedzi się w pastę. Zawsze możesz dodać więcej płynu, ale nie możesz go zabrać.
Dodać powoli i niech każdy dodatek wymieszać w pełni przed dodaniem więcej. Gdy mieszanina osiągnie konsystencję przypominającą lukier, użyj szpatułki, aby ją zeskrobać.
Przenieś do worka z rurkami wyposażonego w bardzo małą końcówkę lub wytrzymałej Torby Ziploc z maleńką dziurką w rogu. Zrób jakiś wzór na każdym ciastku. Zwarta konstrukcja cornelli sprawia wrażenie Oreo. Ale wszystko zrobi, baw się dobrze ze swoimi projektami!
Po udekorowaniu ciasteczek piec około 12 minut lub do momentu aż będą twarde w dotyku. Jeśli piekarnik ma nierównomierny element grzejny, obróć arkusze ciastek po sześciu minutach. Po upieczeniu ciasteczek dokładnie schłodzić, bezpośrednio na regale chłodzącym.
Do wykonania nadzienia: mikserem ręcznym lub stojącym, śmietaną/masłem, cukrem pudrem, wanilią i solą. Krem na średniej prędkości przez pięć minut; użyj gumowej szpatułki, aby okresowo zeskrobać miskę. Długi czas mieszania napowietrza nadzienie, dzięki czemu jest szczególnie białe i mniej ziarniste. Za pomocą szpatułki przenieść nadzienie do worka z ciastem wyposażonego w gładką końcówkę. Naprzemiennie porcja z gałką do lodów wielkości melona lub za pomocą worka Ziploc z narożnikiem odciętym jako prowizoryczna torba na ciasto.
Aby złożyć ciasteczka: Odwróć połowę wafli do góry nogami. Na każdej rurze lub miarce 1 łyżeczka nadzienia (w szczególności: 1/4 uncji dla podwójnego Stuf, 1/8 uncji dla zwykłego) bezpośrednio do środka. Aby zakończyć, ułożyć Pozostałe wafle i docisnąć palcami, wywierając bardzo równomierny nacisk, aby nadzienie równomiernie rozłożyło się na ciastku.
Przenieść ciasteczka do hermetycznego pojemnika i przechowywać w lodówce przez kilka godzin. To kluczowe. Po ubijaniu nadzienia będzie dość miękkie. Schładzanie (zwłaszcza jeśli używasz masła) utwardzi nadzienie, przywróci mu odpowiednią konsystencję i połączy je z waflami.