Faszerowana Cukinia
Faszerowana cukinia to danie główne, które serwuje 10. Jedna porcja tego dania zawiera około 23G białka, 14g tłuszczu i w sumie 287 kalorii. Za $2.01 za porcję, ten przepis okładki 20% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Ten przepis od Taste Of Home wymaga płatków pietruszki, do 5 cukinii, sosu pomidorowego i przypraw. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 1 godzina. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 45%. Ten wynik jest dobry. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Faszerowany piknik: pomidory faszerowane Tunanem i karczochami, czerwona papryka, cukinia faszerowana Fetanem i ciecierzycą, jabłka Macintosh faszerowane orzechami i brązowym cukrem, Cukinia Faszerowana: Cukinia Ripieni, oraz Cukinia Faszerowana: Cukinia Ripieni.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze 11 składników i jedną puszkę sosu pomidorowego; dobrze wymieszaj. Dodaj pomidory. Przekrój cukinię na pół; zgarnij nasiona. Napełnij mieszanką mięsną; umieść w dwóch 13-calowych. x 9-w. naczynia do pieczenia. Łyżka pozostałego sosu pomidorowego na każdym.
Piec bez przykrycia w temperaturze 375° przez 45 minut lub do miękkości cukinii.
Posyp serem w ciągu ostatnich kilku minut pieczenia.