Łatwe Ciasta Whiskey
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj łatwe ciasta whisky. Ten przepis służy 54 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 56 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, olej roślinny, vanillan instant pudding i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boozy Irish Whiskey Cakes, Easy Whiskey Cake, oraz Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9 (5x3-inch) Patelnie bochenek z sprayem do gotowania.
W dużej misce, ubić ciasto mix, pudding mix, mleko, olej,1/4 szklanki whisky i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut.
Dodaj 2 szklanki orzechów włoskich; pokonać 1 minutę (ciasto będzie bardzo grube). Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Umieść patelnie na stojakach chłodzących.
Podczas gdy ciasta są jeszcze ciepłe, w innej dużej misce, ubić roztopione masło, 1 1/2 szklanki whisky i cukier puder z trzepaczką, aż będzie gładka. W misce, rezerwy 1 1/2 szklanki lukru; odstawić. Z bambusowym szaszłykiem, dziurki w Szczytach ciast.
Wlać część pozostałego lukru na ciasta; niech namoczyć w 1 minutę. Powtarzaj, aż wszystkie lukry zamoczą się w ciastkach. Całkowicie schłodzić, 45 do 60 minut.
Do zarezerwowanych 1 1/2 szklanki lukru, dodać 2 szklanki orzechów włoskich. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego na wierzchy ciast. Ciasta można zamrażać, szczelnie owijać.