Łatwe Ciasta Whiskey

Łatwe Ciasta Whiskey
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj łatwe ciasta whisky. Ten przepis służy 54 i kosztuje 59 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 195 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 56 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać orzechy włoskie, olej roślinny, vanillan instant pudding i ciasto napełniania mix, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Boozy Irish Whiskey Cakes, Easy Whiskey Cake, oraz Ciasta z kremem waniliowym, łatwe i puszyste ciasta świąteczne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać piekarnik do 177°. Spray 9 (5x3-inch) Patelnie bochenek z sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BochenkowaPatelnia Bochenkowa
PiekarnikPiekarnik
2
W dużej misce, ubić ciasto mix, pudding mix, mleko, olej,1/4 szklanki whisky i jajka z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WhiskeyWhiskey
JajkoJajko
MlekoMleko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
3
Dodaj 2 szklanki orzechów włoskich; pokonać 1 minutę (ciasto będzie bardzo grube). Podziel ciasto równomiernie między Patelnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
4
Piec od 35 do 40 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
5
Umieść patelnie na stojakach chłodzących.
6
Podczas gdy ciasta są jeszcze ciepłe, w innej dużej misce, ubić roztopione masło, 1 1/2 szklanki whisky i cukier puder z trzepaczką, aż będzie gładka. W misce, rezerwy 1 1/2 szklanki lukru; odstawić. Z bambusowym szaszłykiem, dziurki w Szczytach ciast.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WhiskeyWhiskey
MasłoMasło
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Wlać część pozostałego lukru na ciasta; niech namoczyć w 1 minutę. Powtarzaj, aż wszystkie lukry zamoczą się w ciastkach. Całkowicie schłodzić, 45 do 60 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
8
Do zarezerwowanych 1 1/2 szklanki lukru, dodać 2 szklanki orzechów włoskich. Łyżka mieszanki orzecha włoskiego na wierzchy ciast. Ciasta można zamrażać, szczelnie owijać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
LukierLukier
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje54
Ocena Zdrowia0
Magazyn