Batoniki Z Jagodami
Need a bezglutenowy i wegański deser? Batoniki z jagodami mogą być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Jedna porcja zawiera 366 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka jagód, cukier granulowany, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 55 minut. Wiele osób zrobiło ten przepis, a 237 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ciasto Z Kruszonką Jagodową, Batoniki Z Masłem Jabłkowym, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 191°. Spray 9-calowa kwadratowa patelnia do pieczenia z natryskiem do gotowania. Rozbij trzy czwarte ciasta na patelnię. Z mąką palce, naciśnij ciasto równomiernie na dnie patelni, aby utworzyć skorupę.
Piec 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
W międzyczasie, w średniej misce, kruszyć pozostałe ciasto ciasteczkowe.
Dodać owies, brązowy cukier i cynamon; wrzucić. Odstawić.
W małej misce wymieszaj granulowany cukier, skrobię kukurydzianą i sok z cytryny. Delikatnie wymieszać z jagodami.
Posypać mieszankę jagodową równomiernie na skórce. Mieszanka płatków owsianych na mieszance jagodowej.
Piec 30 do 40 minut lub aż polewa jest złoty kolor i napełniania jest bąbelkami. Schłodzić 1 godzinę przed podaniem.