Fasola długa w sosie z Czarnej Fasoli
Długa fasola z sosem z czarnej fasoli to bezglutenowe i bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 317 kalorii. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Działa dobrze jako bardzo niedrogie danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś fasolę, mieloną wieprzowinę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 63%. Podobne przepisy to Wok-zwęglona długa fasola z czarnymi oliwkami, Chińska długa fasola z pękniętym czarnym pieprzem, oraz Fasolka Szparagowa Z Sosem Czosnkowym Z Czarnej Fasoli.
Instrukcje
Wykończenia łodygi kończy się z fasoli, usunąć wszelkie sznurki, i pokroić fasolę na 3-calowe długości; spłukać.
Ustaw wok lub 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu. Gdy patelnia jest gorąca, dodaj 1 szklankę wody i fasoli. Przykryć i wymieszać od czasu do czasu, aż fasola będzie miękka do ugryzienia, 4 do 5 minut.
Fasolę odsączyć i przelać do miski.
Tymczasem w małej misce wymieszaj sos z czarnej fasoli, 3/4 szklanki wody i skrobię kukurydzianą.
Powrót patelni do wysokiej temperatury i dodać olej. Na gorąco dodajemy wieprzowinę i smażymy, aż mięso się pokruszy i lekko rumiane, około 3 minut.
Dodać cebulę i podsmażyć 1 minutę.
Dodaj mieszankę sosu z czarnej fasoli i fasolę. Mieszaj, aż sos się zagotuje, około 1 minuty.