Sałatka Farro, Zielona oliwka i Feta wymaga mniej więcej 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 328 kalorii, 8G białka, oraz 15 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 1,51 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka pszenicy farro, pieprz, sok z cytryny meyer, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Farro, Zielona oliwka i sałatka z fety, Sałatka Farro z fasolką szparagową, rzodkiewką i fetą, oraz Sałatka z zielonej fasoli, fety i czarnych oliwek dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zagotować 4 szklanki osolonej wody i wymieszać. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować farro aż tylko przetargu, o 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Farro
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Odcedzić i rozprowadzić na blasze do ostygnięcia i wyschnięcia trochę, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
3
W średniej misce wymieszać olej, sok z cytryny i skórkę, pieprz i pietruszkę. Wymieszać z fetą, oliwkami i ugotowanym farro.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gotowane Farro
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
8 (U-12) Krewetek
Mieszane Liście Sałat, Umyte I Odwirowane
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala