Empanadas z indyka z sosem BBQ-żurawinowym
Empanadas z indyka z sosem BBQ-żurawinowym może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 354 kalorie, 10g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 89 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka słodkich ziemniaków, jajek, gotowych do użycia skórek ciasta i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Nie Wiele osób zrobiło ten przepis, a 2 powiedziałoby, że trafiło w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Empanadas Z Indyka Z Pieczonym Sosem Z Czerwonej Papryki, Turcja i puree ziemniaczane Empanadas-Empanadas De Pavo, oraz Indyk z sosem żurawinowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Cebulę ugotować na dużej patelni rozpylonej sprayem do gotowania na średnim ogniu 5 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodać wodę; przykryć. Dusić na średnim ogniu 10 min. lub dopóki cebula nie zostanie karmelizowana i woda zostanie ugotowana, mieszając od czasu do czasu. Lekko schłodzić.
Połącz indyka, 1/2 szklanki sosu barbecue, ziemniaki i cebulę.
Rozwałkuj każdą skorupę ciasta na lekko posypanej mąką powierzchni do 13-calowej rundy; pokrój na 4 kliny. Łyżka około 1/3 szklanki mieszanki indyka na środku każdego klina.
Pędzel zaokrąglony brzeg z jajkiem. Doprowadzić punkt każdego klina ciasta nad nadzieniem do zaokrąglonej krawędzi; delikatnie naciśnij górę, aby usunąć nadmiar powietrza. Zagniatane krawędzie do uszczelnienia, całkowicie zamykając wypełnienie.
Umieścić na pergaminie pokryte blachy do pieczenia; zginać każdy w kształcie półksiężyca.
Pędzel z pozostałym jajkiem.
Piec 30 min. albo aż do złotego brązu. W międzyczasie gotować pozostały sos barbecue i sos żurawinowy w rondlu, aż do ogrzania.
Podawać empanadas z sosem.