Empanadas de Pollo (kurczak)
Przepis Empanadas de Pollo (kurczak) może zaspokoić Europejskie pragnienie w około 1 godzina i 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Ten przepis służy 18. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka masła, arkuszy ciasta francuskiego, pietruszki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co jest raczej złe. Spróbuj Wołowina (Empanadas), Empanadas-Wołowina, oraz Słodkie Pomidory (Empanadas) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać masło w 8-calowej patelni na średnim ogniu.
Dodać cebulę i gotować przez 2 protokół, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać pietruszkę, czosnek i paprykę.
Posypać mąką i dobrze wymieszać.
Trzepaczka do bulionu. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Gotować i mieszać przez 1 minutę lub do momentu zgęstnienia mieszaniny.
Wymieszać z kurczakiem i oliwkami i gotować przez 3 minuty lub aż kurczak będzie gorący.
Ostudzić przez 10 minut. Doprawić solą i zmielonym czarnym pieprzem.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Posmaruj lub wyłóż blachę do pieczenia papierem do pieczenia.
Pokrój każdy arkusz ciasta na 9 kwadratów, tworząc w sumie 18.
Rozwałkuj na lekko posypanej mąką powierzchni lub podnieś i rozciągnij każdy kwadrat do rozmiaru 4x4 cali.
Umieść około 1 łyżki mieszanki kurczaka na środku każdego kwadratu. Złożyć ciasto na nadzieniu, aby utworzyć trójkąt i uszczypnąć krawędzie razem do uszczelnienia.
Umieść empanadas na blasze do pieczenia. Zaciskaj krawędzie empanad widelcem.
Piec przez 20 minut lub aż empanadas są złoty kolor.