Edamame Hummus

Edamame Hummus
Edamame Hummus wymaga mniej więcej 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 22 kalorie. Na 11 centów za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 32. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, sok z cytryny, kolendrę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Niewiele osób naprawdę lubi to danie middl eastern. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 27%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Edamame Hummus, Edamame Hummus, oraz Edamame Hummus.

Instrukcje

1
Edamame gotować we wrzącej wodzie 5 do 7 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Drenaż.
3
Umieścić czosnek i 4 kolejne składniki w robocie kuchennym i pulsować 3 razy lub do posiekania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
4
Dodaj edamame, kolendra, i pozostałe składniki; proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Mrożone Edamame (ze Strąków)Mrożone Edamame (ze Strąków)
TrudnośćŚredni
Gotowe W15 m.
Porcje32
Ocena Zdrowia2
Magazyn