Edamame Hummus to bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.64 za porcję. Jedna porcja zawiera 439 kalorii, 16G białka, oraz 32G tłuszczu. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, mieloną kolendrę, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 76%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Edamame Hummus, Edamame Hummus, oraz Edamame Hummus dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Edamame ugotować w dużym garnku z gotowanymsolona woda do miękkości, 3-5 minut.Za pomocą łyżki szczelinowej przenieś do dużegowl lodowatej wody. W garnku Toa zagotować wodę i dodać groszek; gotować do ogrzania, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Szczelinowa
Garnek
2
Przełożyć groszek na łyżkę z edamame; ostudzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mrożone Edamame (ze Strąków)
Groch
3
Dobrze spuścić.
4
Praca w partiach, edamameand impuls grochu w maszynce, aż coarsepurée formy, o 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
5
Przenieść do średniej miski. Wymieszaj sok i następne 3składniki. Stopniowo mieszać w 3/4 szklanki oleju; mixwell. Wymieszać w 1/4 szklanki kolendry i 1/4 szklanki mięty.Doprawić solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 2 dni wcześniej. Kryj się i wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Kolendra
Sok
Mięta
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Przełożyć do miski; skropić oliwą i udekorować większą ilością ziół.