Dżem Żurawinowy

Dżem Żurawinowy
Dżem żurawinowy może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na przyprawy. Jedna porcja zawiera 380 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 1,26 zł za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 3. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pod ręką sok pomarańczowy, mocno brązowy cukier, skórkę pomarańczową i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 13 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dżem z bekonu i Whiskey, Dżem Wiśniowy, oraz Dżem Brzoskwiniowy Rabarbarowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w średnim rondlu. Gotować na średnim ogniu 10 minut lub aż zgęstnieje; wymieszać Likier. Całkowicie fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
LikierLikier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone.
3
Make Ahead: zarówno torte i dżem żurawinowy mogą być wykonane dzień wcześniej i schłodzone, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
DżemDżem

Wyposażenie

TrudnośćŁatwy
Gotowe W13 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia4
Magazyn