Amerykańskich przepisów nigdy za wiele, więc wypróbuj Apple Pie Jam. Ten przepis służy 56. Ta przyprawa ma 83 kalorie, 0 g białka i 0 g tłuszczu na porcję. Za 21 centów za porcję ten przepis pokrywa 0% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli jesteś na diecie bezglutenowej i lakto ovo-wegetariańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Jeśli masz pod ręką mieloną gałkę muszkatołową, płynną pektynę owocową, mielony cynamon i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżeczkowym wynoszącym 7%, to danie jest bardzo złe (ale wciąż da się je naprawić). Wypróbuj dżem Apple Pie, dżem z szarlotką i dżem z holenderskiej szarlotki Certo, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
1
W holenderskim piekarniku połącz jabłka z wodą. Przykryj i gotuj powoli, aż będzie miękkie. Odmierz 4-1/2 szklanki jabłek; wrócić na patelnię. (Zachowaj pozostałą mieszaninę jabłek do innego użytku lub wyrzuć.)
Dodaj cukier i masło na patelnię; doprowadzić do pełnego wrzenia, ciągle mieszając. Szybko wymieszaj pektynę; powrócić do pełnego wrzenia. Gotować 1 minutę, ciągle mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Wino musujące i różowe musujące to moje najlepsze typy do dipu. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Barefoot Bubbly Extra Dry z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Barefoot Bubble Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferuje aromaty dojrzałego jabłka uzupełnione nutami cytrusów. Tostowe smaki uzupełniają kremowe, trwałe wykończenie. Najlepiej smakuje schłodzone (36-40°F). To musujące wino jest doskonale zrównoważone wieloma warstwami owoców, które zachwycają podniebienie.