Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas
Dziś Kolacja: Kimchi Quesadillas to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 809 kalorii, 34g białka, oraz 62 g tłuszczu. Ten przepis służy 2. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Niewiele osób lubi to meksykańskie danie. Mieszanka nasion sezamu, Monterey jack, olej canolan i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać nasiona sezamu można śledzić to danie główne z Chleb Bananowy Sezamowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 58%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolacja: Kimchi Jigae (Gulasz Kimchi), Dzisiejsza Kolacja: Kimchi jjigae Zen, oraz Kolacja dzisiaj: bekon i Kimchi smażony ryż.
Instrukcje
Dodaj masło do dużej patelni na średnim ogniu. Po stopieniu i kimchi. Gotować fo około 6 minut, mieszając od czasu do czasu, aż krawędzie kimchi zaczną się trochę złocisto brązowe.
Przełożyć do miski i ostudzić na kilka minut.
Podziel kimchi, ser, nasiona sezamu i liście perilla (opcjonalnie) między dwie tortille. Złóż każdą tortillę na pół.
Wlać olej do dużej patelni ustawić na średnim ogniu.
Dodaj zarówno złożone tortilla na patelni, przykryć, i gotować przez około 2 protokół na stronie, lub aż będą złote rumiane i ser stopił.
Pokroić w porcje i podawać.